Καλέστε μας στο
210 575 6600

Menu

Ασφάλειες Κατοικίας

Ασφάλειες Κατοικίας και Ασφάλειες Δανείου

 

Ασφάλειες Κατοικίας - Ασφάλεια Δανείου - Interasfalisi

Ασφάλειες Κατοικίας – Ασφάλεια Δανείου – Interasfalisi

Για την ασφάλεια κατοικίας σας, προτού προχωρήσετε στη σύναψη κάποιου ασφαλιστηρίου συμβολαίου να θυμάστε ότι το σπίτι σας είναι ένα αγαθό πολύτιμης οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας. Ένα αγαθό που στεγάζει τα όνειρα, τις χαρές, τις μνήμες και τόσα άλλα που σας κάνουν να μην μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτό.
Κατά συνέπεια η ασφάλιση κατοικίας σας θα πρέπει να είναι ένα από τα κύρια μελήματά σας.

Είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς ότι τα δυσάρεστα πράγματα συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους και όχι στον ίδιο μας τον εαυτό. Τα γεγονότα όμως δείχνουν ότι οι απρόβλεπτοι παράγοντες είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς που θέλουμε να πιστεύουμε και ότι μας αφορούν όλους.
Η κλιματική αλλαγή τα τελευταία χρόνια, έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση έντονων φαινομένων πλημμύρας, πυρκαγιών, ισχυρών βροχοπτώσεων κ.α. χωρίς να υπολογίσει κανείς και τις ζημιές που προκαλούνται από τους σεισμούς.

Ασφάλεια Κατοικίας και Καλυπτόμενοι κίνδυνοι :

 • Πυρκαγιά, ζημιές από καπνό, ευρεία έκρηξη.
 • Σεισμός, πυρκαγιά από σεισμό.
 • Πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδες.
 • Διάρρηξη σωληνώσεων ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού, αποχέτευσης.
 • Χιόνι, χαλάζι, παγετός.
 • Κλοπή, ζημιές οικοδομής από κλοπή.
 • Καθίζηση, κατολίσθηση.
 • Στάσεις, απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πολιτικές ταραχές, κακόβουλες βλάβες.
 • Θραύση τζαμιών.
 • Αστική ευθύνη ιδιοκτήτη διαμερίσματος για ζημιά που προκλήθηκε προς άλλα διαμερίσματα.

Πάρε Προσφορά Ασφάλισης

Οδηγός Ασφάλειας Κατοικίας – Ασφάλειας Δανείου.

Ασφάλεια Κατοικίας και τι ισχύει.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την Εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία κάθε πιστωτικό ίδρυμα οφείλει να κάνει δεκτό κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας που περιλαμβάνει τις καλύψεις οι οποίες απαιτούνται από τη δανειακή σας σύμβαση.

Τι καλύψεις περιλαμβάνει η Ασφάλεια Κατοικίας - Ασφάλεια Δανείου

Οι επιλογές που έχετε σε γενικές γραμμές είναι τρεις. Το απλό πακέτο ασφάλισης κατοικίας συνήθως καλύπτει τις βασικές καλύψεις που σας υποχρεώνει η δανειακή σας σύμβαση. Αυτές είναι ο Σεισμός, η Φωτιά και η Πλημμύρα. Οι καλύψεις αυτές καλύπτουν τις ζημιές που θα προκληθούν στο κτήριο από αυτούς τους τρεις παράγοντες. Το επόμενο πακέτο καλύπτει σχεδόν όλους τους κινδύνους και τις τυχόν ζημιές που θα υποστεί το κτήριο όπως Φυσικά φαινόμενα, Ζημιές κλέφτη, Θραύση υαλοπινάκων κλπ. Το τρίτο και πληρέστερο πακέτο ασφάλισης κατοικίας καλύπτει και το περιεχόμενο του Σπιτιού σας που μπορεί να υποστεί ζημιές.

Κεφάλαιο Ασφάλισης Κατοικίας - Ασφάλισης Δανείου

Ένας σημαντικός παράγοντας για τον σωστό τρόπο ασφάλισης της κατοικίας σας είναι το κεφάλαιο που θα ασφαλίσετε. Τις περισσότερες φορές στα συμβόλαια ασφαλίζουμε την αξία δανείου που έχουμε πάρει και αυτό δημιουργεί δυσκολία στην κατανόηση του. Η ασφάλεια κατοικίας θα πρέπει να καλύπτει την ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ αξία του σπιτιού μας η οποία είναι συνήθως 1000€ το τετραγωνικό. Για να γίνει εύκολα κατανοητό σε περίπτωση αποζημίωσης η ασφάλεια μας θα πληρώσει την κατασκευή του κτηρίου μας και όχι την αγορά αυτού. Καλέστε μας στο 210 57 56 600 και ασφαλιστικός σύμβουλος του γραφείου μας θα σας κατατοπίσει για τη σωστή σας ασφάλιση.

Γιατί να έχω Ασφάλεια Σπιτιού

Το σπίτι σας είναι ο χώρος που θέλετε να νιώθετε ηρεμία και ασφάλεια, να απολαμβάνετε προσωπικές στιγμές μόνοι ή με την οικογένειά σας. Είναι όμως και ένα περιουσιακό στοιχείο μεγάλης αξίας. Με την ασφάλεια κατοικίας νιώθετε σίγουροι και ήσυχοι γι’ αυτό που αποκτήσατε με τόση χαρά και κόπο. Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας σας προσφέρουν ολοκληρωμένη κάλυψη της περιουσίας σας με οικονομικά ασφάλιστρα, αποκλειστικά προνόμια και μοναδική ευκολία καθώς:

 • Προστατεύετε το σπίτι σας όλο τον χρόνο, πληρώνοντας ένα πολύ μικρό ποσό • αποζημιώνεστε άμεσα και από το 1ο ευρώ.
 • Εξασφαλίζετε την περιουσία σας από την πιο απλή έως και την πιο απρόβλεπτη ζημιά.

Μικρό ή μεγάλο, καινούργιο ή παλαιότερο, ιδιόκτητο ή νοικιασμένο, το interasfalisi.gr θα είναι πάντα κοντά σας, ώστε να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας την καλύτερη ασφάλεια για το σπίτι σας.

Call Now Button