Καλέστε μας στο
210 575 6600

Menu

Ασφάλειες Σπιτιών

Οδηγός Ασφάλειας Κατοικίας – Ασφάλειας Δανείου.

 

Δημιουργήσαμε ένα οδηγό ασφάλισης κατοικιών για να μπορέσετε μέσα από αυτόν να κατανοήσετε καλύτερα ορισμένες ασφαλιστικές έννοιες.

Ασφάλεια Κατοικίας και τι ισχύει.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την Εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία κάθε πιστωτικό ίδρυμα οφείλει να κάνει δεκτό κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας που περιλαμβάνει τις καλύψεις οι οποίες απαιτούνται από τη δανειακή σας σύμβαση.

Τι καλύψεις περιλαμβάνει η Ασφάλεια Κατοικίας - Ασφάλεια Δανείου

Οι επιλογές που έχετε σε γενικές γραμμές είναι τρεις. Το απλό πακέτο ασφάλισης κατοικίας συνήθως καλύπτει τις βασικές καλύψεις που σας υποχρεώνει η δανειακή σας σύμβαση. Αυτές είναι ο Σεισμός, η Φωτιά και η Πλημμύρα. Οι καλύψεις αυτές καλύπτουν τις ζημιές που θα προκληθούν στο κτήριο από αυτούς τους τρεις παράγοντες. Το επόμενο πακέτο καλύπτει σχεδόν όλους τους κινδύνους και τις τυχόν ζημιές που θα υποστεί το κτήριο όπως Φυσικά φαινόμενα, Ζημιές κλέφτη, Θραύση υαλοπινάκων κλπ. Το τρίτο και πληρέστερο πακέτο ασφάλισης κατοικίας καλύπτει και το περιεχόμενο του Σπιτιού σας που μπορεί να υποστεί ζημιές.

Κεφάλαιο Ασφάλισης Κατοικίας - Ασφάλισης Δανείου

Ένας σημαντικός παράγοντας για τον σωστό τρόπο ασφάλισης της κατοικίας σας είναι το κεφάλαιο που θα ασφαλίσετε. Τις περισσότερες φορές στα συμβόλαια ασφαλίζουμε την αξία δανείου που έχουμε πάρει και αυτό δημιουργεί δυσκολία στην κατανόηση του. Η ασφάλεια κατοικίας θα πρέπει να καλύπτει την ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ αξία του σπιτιού μας η οποία είναι συνήθως 1000€ το τετραγωνικό. Για να γίνει εύκολα κατανοητό σε περίπτωση αποζημίωσης η ασφάλεια μας θα πληρώσει την κατασκευή του κτηρίου μας και όχι την αγορά αυτού. Καλέστε μας στο 210 57 56 600 και ασφαλιστικός σύμβουλος του γραφείου μας θα σας κατατοπίσει για τη σωστή σας ασφάλιση.

Γιατί να έχω Ασφάλεια Σπιτιού

Το σπίτι σας είναι ο χώρος που θέλετε να νιώθετε ηρεμία και ασφάλεια, να απολαμβάνετε προσωπικές στιγμές μόνοι ή με την οικογένειά σας. Είναι όμως και ένα περιουσιακό στοιχείο μεγάλης αξίας. Με την ασφάλεια κατοικίας νιώθετε σίγουροι και ήσυχοι γι’ αυτό που αποκτήσατε με τόση χαρά και κόπο. Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας σας προσφέρουν ολοκληρωμένη κάλυψη της περιουσίας σας με οικονομικά ασφάλιστρα, αποκλειστικά προνόμια και μοναδική ευκολία καθώς:

  • προστατεύετε το σπίτι σας όλο τον χρόνο, πληρώνοντας ένα πολύ μικρό ποσό • αποζημιώνεστε άμεσα και από το 1ο ευρώ
  • εξασφαλίζετε την περιουσία σας από την πιο απλή έως και την πιο απρόβλεπτη ζημιά.

Μικρό ή μεγάλο, καινούργιο ή παλαιότερο, ιδιόκτητο ή νοικιασμένο, το interasfalisi.gr θα είναι πάντα κοντά σας, ώστε να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας την καλύτερη ασφάλεια για το σπίτι σας.

Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι μία σελίδα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον ανθρώπινο παράγοντα. Όσο αναλυτικά και να είναι γραμμένα οι όροι και οι έννοιες ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ο Ασφαλιστικός σας διαμεσολαβητής είναι πάντοτε αναντικατάστατος. Για το λόγο αυτό καλό είναι να γνωρίζεται κάποια πράγματα για Εμάς.

Ποιοι Είμαστε.

  • Λειτουργούμε με την άδεια του Μεσίτη Ασφαλίσεων και αυτό μας καθιστά ανεξάρτητους και δεσμευτικά υπέρ του καταναλωτή.
  • Συγκρίνουμε με διαφάνεια τα ασφαλιστικά προγράμματα και παρέχουμε αντικειμενική ενημέρωση.
  • Διαπραγματευόμαστε με τις ασφαλιστικές εταιρείες για να σας παρέχουμε ανταγωνιστικά πακέτα ασφάλισης εξασφαλίζοντας οικονομικά ασφάλιστρα.
  • Οι τιμές που προβάλλουμε στο interasfalisi.gr είναι σε απευθείας σύνδεση με τις ασφαλιστικές εταιρείες για να είναι δεσμευτικές.

Οι αρχές μας.

  • Εσείς, ο πελάτης μας, είστε στο κέντρο των σχεδιασμών και των λειτουργιών μας.
  • Στις σχέσεις μας με τους πελάτες κυριαρχεί απόλυτη διαφάνεια και ειλικρίνεια.
  • Όλα τα προϊόντα μας έχουν κορυφαίο “Value for money”

(κορυφαία ποιότητα κάλυψης για το κόστος του προϊόντος).

Το όραμά μας

To Interasfalisi.gr να είναι πάντα ένας σύγχρονος ασφαλιστικός οργανισμός εξυπηρέτησης, με στόχο την οικονομική προστασία των πελατών της. Που σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής και προσωπικής τους πορείας, να μπορεί να τους προσφέρει μέσα από ασφαλιστικά προγράμματα:

  • Ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή ανάγκη σας.
  • Να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή μπροστά από τον ανταγωνισμό, επιδεικνύοντας πνεύμα νεωτερισμού και καινοτομίας.
  • Μέσα σε ένα περιβάλλον επαγγελματισμού υψηλού επιπέδου, να διατηρεί ανθρώπινο πρόσωπο με τους πελάτες της.

 

Call Now Button