Καλέστε μας στο
210 575 6600

Menu

Έλεγχος Ασφάλισης Οχημάτων

Έλεγχος ασφάλισης οχημάτων, ανασφάλιστα οχήματα

 

Ελέγξτε εύκολα και γρήγορα αν το όχημα σας φαίνεται ασφαλισμένο στη βάση δεδομένων του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.  Η βάση δεδομένων θα χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των Ανασφάλιστων Οχημάτων από το Κράτος.

Ελέγξτε αν φαίνεται ασφαλισμένο το όχημα σας ΕΔΩ 
Δείτε τι προβλέπει ο Κ.Ο.Κ για τα ανασφάλιστα Οχήματα ΕΔΩ 
Όλες οι προσφορές Ασφάλισης σε 1′ λεπτό. Βρες την Ασφάλεια που σου ταιριάζει καλύτερα για το Αυτοκίνητο, τη Μηχανή, το Φορτηγό, το ΤΑΞΙ.

Έλεγχος ασφάλισης οχημάτων, ανασφάλιστα οχήματα,

Αν το όχημα σας δε φαίνεται ασφαλισμένο και έχετε συμβόλαιο, καλέστε άμεσα τον Ασφαλιστικό σας σύμβουλο. Κάποιο λάθος στην καταχώρηση των δεδομένων σας, ΑΦΜ, Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Κυκλοφορίας, μπορεί να ευθύνεται για αυτό.

Ο έλεγχος για την εύρεση των ανασφάλιστων οχημάτων έχει ξεκινήσει και γρήγορα θα υπάρχουν οι κυρώσεις που προβλέπονται. Ήδη τον τελευταίο καιρό γίνεται εκτενής αναφορά στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο για την προσπάθεια εύρεσης των συστηματικά ανασφάλιστων οχημάτων.  Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας δείξει όλη αυτή την αναφορά η οποία γίνεται και δε μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους. Η ασφάλιση του οχήματος μας εκτός από υποχρεωτική θα πρέπει να είναι και επιλογή. Η εμπλοκή μας σε τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα μπορεί να έχει ανυπολόγιστο κόστος. Μην αφήνετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο σε τέτοιο κίνδυνο για ένα τόσο μικρό ποσό ασφαλίστρων. Οι οικονομικές επιπτώσεις που μπορεί να υποστούμε από ένα τροχαίο με ανασφάλιστο όχημα μπορεί να είναι καταστροφικές για εμάς τους ίδιους αλλά και για την οικογένεια μας.

Με το interasfalisi.gr  έχουμε την δυνατότητα να ασφαλίσουμε το όχημα μας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές από ειδικές προσφορές που έχουμε σε πολλές κατηγορίες οχημάτων.

Αν δεν έχετε συμβόλαιο δείτε τις καλύτερες προσφορές ασφάλισης σε 1΄λεπτό  εδώ

Ή Καλέστε μας στο 2105756600 κάθε ημέρα εκτός Σαββάτου Κυριακής και λοιπών αργιών. Ασφαλιστικός Σύμβουλος του γραφείου μας θα βρει για εσάς τις πιο συμφέρουσες προσφορές Ασφάλισης.

 

Call Now Button