Καλέστε μας στο
210 575 6600

Menu

Οικονομικά Ασφάλιστρα

Οικονομικά Ασφάλιστρα Αυτοκινήτου

Ποιοι παράγοντες καθορίζουν τις τιμές για τα Ασφάλιστρα αυτοκινήτου;

Οικονομικά ασφάλιστρα αυτοκινήτου, interasfalisi

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική για την αστική του ευθύνη από το νόμο. Όταν λέμε την αστική του ευθύνη εννοούμε για τις ζημιές που θα προκληθούν σε τρίτους από τη χρήση του. Οι ζημιές αυτές είναι είτε υλικές είτε σωματικές βλάβες προς τρίτους που προκλήθηκαν από αμέλεια και πρέπει να αποζημιωθούν. Ο κάτοχος ανασφάλιστου αυτοκινήτου, αν το θέσει σε κυκλοφορία τιμωρείται με αφαίρεση πινακίδων, της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος, χρηματικό πρόστιμο και ποινικές κυρώσεις.

Γιατί μια ασφάλεια αυτοκινήτου δεν είναι εύκολη υπόθεση;

Οι λόγοι που μπορεί να αυξήσουν ή να μειώσουν τα ασφάλιστρα σας είναι πολλοί. Η χρήση του οχήματος σας, η περιοχή μόνιμης κατοικίας σας, η ηλικία σας. τα έτη που έχετε δίπλωμα οδήγησης είναι μερικοί από αυτούς. Θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε όμως για να καταλάβετε πως μπορείτε να έχετε οικονομικά ασφάλιστρα.

Πάρε Προσφορά Ασφάλισης

Οδηγός Ασφάλειας Αυτοκινήτου

1.Σύγκριση τιμών σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Επωφεληθείτε από τον ανταγωνισμό και δείτε εάν μπορείτε να βρείτε πιο οικονομική ασφάλεια κάνοντας έρευνα αγοράς! Το ξέρετε ότι με την σύγκριση τιμών, η διαφορά που μπορεί να προκύψει είναι έως 37% για ένα ασφαλιστήριο με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις; Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε ασφαλιστική εταιρεία έχει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική και στοχεύει σε διαφορετικό προφίλ πελάτη από μία άλλη.

2. Επιλέξτε προσεκτικά τις καλύψεις σας.

Μελετήστε προσεκτικά τις καλύψεις που έχετε στο συμβόλαιό σας . Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ποιες είναι σημαντικές για εσάς. Για παράδειγμα, μία πολύ χρήσιμη κάλυψη λόγω του μεγάλου αριθμού των ανασφάλιστων οχημάτων είναι η “κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα”. Επίσης, εάν το όχημά σας είναι καινούριο, πιθανότατα δε χρειάζεστε την κάλυψη οδικής βοήθειας γιατί τις περισσότερες φορές την παρέχει η αντιπροσωπεία για έως και 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς. Όσον αφορά τα παλαιότερα οχήματα, ίσως χρειαστεί να μειώσετε τις προαιρετικές καλύψεις.

3. Επιλέξτε την καλύτερη απαλλαγή για εσάς.

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν κλίμακες απαλλαγής όσον αφορά την κάλυψη πυρός/κλοπής και την κάλυψη μικτής. Μεγαλύτερη απαλλαγή σημαίνει χαμηλότερο ασφάλιστρο! Για παράδειγμα, η αύξηση της απαλλαγής κατά 200€ για ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 10.000€ μπορεί να επιφέρει μείωση του ασφαλίστρου κατά 20€ ή και παραπάνω. Συμβουλευτείτε μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την απαλλαγή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

4.Δείτε εάν δικαιούστε ειδική έκπτωση ασφαλίστρων.

Δείτε εάν εμπίπτετε σε μία τις κατηγορίες που δικαιούνται έκπτωση (ένστολοι, άνεργοι, δημόσιοι υπάλληλοι αγρότες κ.λπ.). Κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις που φτάνουν έως και 25% για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες.

5. Αναπροσαρμόστε την αξία του οχήματός σας τακτικά.

Πάντα να ασφαλίζετε το όχημά σας στην τρέχουσα τιμή της αγοράς! Καλέστε μας ή ελέγξτε την τρέχουσα αξία του οχήματός σας σε ένα από τα αντίστοιχα sites (πχ car.gr, autotriti.gr, xe.gr ή τις τιμές που σας προτείνουμε στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας τιμολόγησης μας) και στη συνέχεια προσαρμόστε την στην ασφάλειά σας. Σε περίπτωση κλοπής, θα αποζημιωθείτε με βάση την τρέχουσα τιμή αγοράς οπότε δεν υπάρχει λόγος να πληρώνετε επιπλέον ασφάλιστρα για μεγαλύτερο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο.

6. Οδηγείτε με ασφάλεια.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες επιβραβεύουν τους πελάτες που δεν προκαλούν ατυχήματα και επιβαρύνουν το ασφάλιστρο των οδηγών με ιστορικό συχνών ζημιών. Συνήθως παρέχεται έκπτωση σε ασφαλισμένους που στα τρία η πέντε προηγούμενα χρόνια συνεχούς ασφάλισης δεν έχουν προκαλέσει ατύχημα. Ακολουθήστε τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης ώστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την τσέπη σας.

7. Προτιμήστε μεγαλύτερη διάρκεια συμβολαίου.

Συνήθως τα ασφαλιστήρια με ετήσια διάρκεια είναι 3%-15% πιο χαμηλά. Προτιμήστε τα! Πάρτε προσφορά για ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου εδώ

8. Ενημερώστε μας για τυχόν αλλαγές.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση που μετακομίσετε σε άλλη περιοχή, ενημερώστε μας γιατί πιθανότατα θα μειωθεί και το ασφάλιστρο σας. Αν έχετε προσθέσει κάποιο επασφάλιστρο πχ νέου οδηγού ή ηλικίας, μη διστάσετε να μας ενημερώσετε άμεσα όταν πρέπει να αφαιρεθεί. Δεν αφαιρείται αυτόματα από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

9. Βάλτε σύστημα ασφαλείας για κλοπή.

Η προστασία που προσφέρει το αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού, έχει οδηγήσει αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες στην μείωση των ασφαλίστρων τους για τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με αυτό.

10. Απευθυνθείτε σε έναν εξειδικευμένο σύμβουλο.

Όπως αλλάζει η ζωή σας, έτσι αλλάζουν και οι ασφαλιστικές σας ανάγκες. Καλέστε μας στο 2105756600 για να σας προτείνουμε τις καλύψεις και τις ασφαλιστικές λύσεις που σας ταιριάζουν 

Call Now Button