Καλέστε μας στο
210 575 6600

Menu

Οδική Βοήθεια

Οδική Βοήθεια Οχημάτων για 24ωρη Κάλυψη

 

Μέσα από αυτή την ενότητα μπορείτε να επιλέξετε ανεξάρτητο συμβόλαιο για την Πλήρη Οδική Βοήθεια Οχημάτων που θα καλύψει το όχημα σας.  Με τα προγράμματα αυτά σας παρέχουμε Πλήρης κάλυψη Οδικής Βοήθειας οχημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη από τις συνεργαζόμενες με το interasfalisi.gr εταιρίες Οδικής Βοήθειας ανεξάρτητα από την ασφάλιση του οχήματος σας.

Online Ασφάλιση Οδικής Βοήθειας σε 1΄λεπτό.

Αγοράστε Online Οδική βοήθεια από την εταιρία που επιθυμείτε και καλύψτε οποιαδήποτε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος σας 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο,  από μηχανική βλάβη,  ηλεκτρολογική ή σε περίπτωση ατυχήματος.

Τα οχήματα που καλύπτονται είναι :

  • Ιδιωτικής χρήσης επιβατικά (Ι.Χ.Ε.)
  • Ιδιωτικής χρήσης φορτηγά (Ι.Χ.Φ.) έως 3,5 τόνους
  • Δίκυκλα – Τρίκυκλα

Οδηγός Ασφάλισης Οδικής Βοήθειας

Τι μου καλύπτει η Οδική βοήθεια?

Σε περίπτωση που ακινητοποιηθεί το όχημα μας από μηχανική, ηλεκτρολογική βλάβη ή από ατύχημα κινητό συνεργείο της εταιρίας θα έρθει στον τόπο ακινητοποίησης του οχήματος μας. Αν η βλάβη μπορεί να επισκευαστεί επί τόπου θέτει το όχημα μας σε λειτουργία. Αν η βλάβη δεν επισκευάζεται γερανοφόρο όχημα θα μεταφέρει το όχημα μας σε συνεργείο.

Που γίνεται η μεταφορά του οχήματος μου?

Αν η βλάβη που ακινητοποίησε το όχημα μας μπορεί να επισκευαστεί εντός 48 ωρών και βρισκόμαστε εκτός ορίων του νομού μόνιμης κατοικίας μας, τότε το όχημα μας μεταφέρετε στο πλησιέστερο συνεργείο της επιλογής μας εντός των γεωγραφικών ορίων του νομού που ακινητοποιήθηκε. Αν η επισκευή του απαιτεί μεγαλύτερο χρόνο πέραν των 48 ωρών τότε η μεταφορά γίνεται σε συνεργείο επιλογής, στον τόπο διαμονής του πελάτη.

Πόσο Κοστίζει ένα συμβόλαιο Οδικής Βοήθειας?

Το κόστος ενός συμβολαίου Οδικής βοήθειας είναι ανάλογα την εταιρεία, τον τύπο του οχήματος, τις παροχές του συμβολαίου κλπ. Μια μέση τιμή είναι από 15€ – 35€ το εξάμηνο.

Ποια εταιρία να επιλέξω?

Οι εταιρίες που προσφέρουν οδική βοήθεια αυτή τη στιγμή είναι αρκετές. Αν η μετακίνηση του οχήματος μας είναι τέτοια που διανύουμε μεγάλες αποστάσεις καλό είναι να επιλέξουμε μια εταιρία με συχνή παρουσία Πανελλαδικά. Οι μεγάλη παρουσία μιας εταιρίας θα μας εξασφαλίσει την γρηγορότερη εξυπηρέτηση μας σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος μας.

Τι γίνεται αν μείνω από λάστιχο, βενζίνη?

Οι περισσότερες εταιρίες θα σας παράσχουν την βοήθεια τους. Αν μείνετε από λάστιχο κινητό συνεργείο θα σας το αντικαταστήσει. Σε περίπτωση που ακινητοποιηθεί το όχημα σας από βενζίνη θα σας προμηθεύσουν με μια ποσότητα για να μεταβείτε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων. Είναι σημαντικό να γνωρίζεται ότι την ποσότητα του καυσίμου όπως επίσης και οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειαστεί για την επισκευή του οχήματος σας βαρύνει εσάς.

Τι πληρώνω αν μείνω και έχω οδική βοήθεια?

Από τη στιγμή που έχετε συμβόλαιο οδικής βοήθειας η παροχή υπηρεσιών είναι Δωρεάν. Η επί τόπου επισκευή του οχήματος σας καθώς και η μεταφορά του σε συνεργείο δεν σας επιβαρύνει οικονομικά. Η μόνη δική σας επιβάρυνση είναι η αξία των ανταλλακτικών εάν χρειαστούν για την επισκευή του. Επίσης αν για την μεταφορά του οχήματος σας χρειαστεί να μπει σε πλοίο τα έξοδα αυτού επιβαρύνουν εσάς.

Καλύπτομαι στην Ευρώπη?

Οι περισσότερες εταιρείες έχουν κάλυψη και στην Ευρώπη. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό επικοινωνήστε με την εταιρία για επιβεβαίωση της κάλυψης. Σε περίπτωση που χρειαστείτε οδική βοήθεια στο εξωτερικό θα πρέπει να καλέσετε την εταιρεία στην Ελλάδα.

Ακινητοποίηση του Οχήματος από Τροχαίο

Σε περίπτωση που ακινητοποιηθεί το όχημα σας από τροχαίο επιβεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες. Αν υπάρχει τραυματισμός καλέστε από το κινητό σας το Αριθμό 112 χωρίς χρέωση για να κινητοποιηθούν Όλες οι απαραίτητες Υπηρεσίες. ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, Αστυνομία.

Call Now Button