Καλέστε μας στο
210 575 6600

Menu

Γιατί να επιλέξετε Εμάς για την Ασφάλιση σας

Γιατί Εμάς

 

interasfalisi, Γιατί Εμάς, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ασφαλιστικά προϊόντα,

Στην ασφαλιστική αγορά, οι επιλογές που έχετε για την εύρεση ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου είναι πολλές. Για την ασφάλεια αυτοκινήτου, κατοικίας, σκάφους, ζωής, το Interasfalisi.gr σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών ασφαλιστικών προϊόντων για να καλύψετε οποιαδήποτε ασφαλιστική σας ανάγκη. Θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτή τη σελίδα να σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να μπορέσετε να μας συγκρίνετε και να αποφασίσετε αν θα πρέπει να είμαστε στις επιλογές σας.

Όλοι εσείς οι πελάτες μας, αυτόματα και χωρίς καμία χρέωση αποκτάτε την ειδική κάρτα μέλους inDeaLs που σας παρέχει προνόμια και εκπτώσεις. Η κάρτα αυτή είναι και θα είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, με την οποία σας παρέχουμε τα εξής:

1.ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Στα νοσοκομεία του ομίλου Ιατρικό κέντρο των Αθηνών και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης 24ωρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο μπορείτε, να χρησιμοποιείτε τα εξωτερικά ιατρεία με το συμβολικό ποσό των 20€ ανά επίσκεψη. Εκπτώσεις έως και 30% στις διαγνωστικές εξετάσεις και ειδικό τιμολόγιο για γενικό chek up.

2.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΖΗΜΙΑΣ

Εάν εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα, αναλαμβάνουμε την επισκευή του οχήματός σας σε συνεργαζόμενες εξειδικευμένες μονάδες επισκευής σε ολόκληρη την Ελλάδα. Θα σας δώσουμε αυτοκίνητο αντικατάστασης ΔΩΡΕΑΝ, για όλη τη διάρκεια της επισκευής του δικού σας οχήματος. Γραπτή εγγύηση για τις εργασίες που θα γίνουν στο όχημα σας. Θα αναλάβουμε εμείς τη διαδικασία αποζημίωσης από την ασφαλιστική σας εταιρία χωρίς να χρειαστεί να εκταμιεύσετε χρήματα για την πληρωμή της ζημιάς !!!

3.ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Σε συνεργασία με δικηγορικό γραφείο που συνεργαζόμαστε, προσφέρουμε σε όλους μας τους πελάτες ΔΩΡΕΑΝ νομικές συμβουλές.

Οι Υπηρεσίες αυτές συνεχώς θα αυξάνονται. Για το λόγο αυτό καλό είναι να επισκέπτεστε τη σελίδα αυτή ώστε να ενημερώνεστε για τις νέες μας παροχές.

Αν είστε επαγγελματίας και θελήσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στην κάρτα Μέλους inDeaLs μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βρες τις Καλύτερες Προσφορές Ασφάλισης σε 1΄λεπτό

Call Now Button