Καλέστε μας στο
210 575 6600

Menu

Πως να μειώσω τα Ασφάλιστρα μου

Πως να μειώσω τα Ασφάλιστρα του Αυτοκινήτου, Μηχανής, Φορτηγού, Ταξί.

 

ασφάλιστρα, οικονομικά ασφάλιστρα,

Σύγκρινε τακτικά την ασφαλιστική αγορά.  Επωφεληθείτε από τον ανταγωνισμό και δείτε εάν μπορείτε να βρείτε πιο οικονομική ασφάλεια κάνοντας έρευνα αγοράς. Πριν ανανεώσετε την ασφάλεια σας, μπείτε στο interasfalisi.gr και βρείτε την καλύτερη προσφορά για να δείτε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε. Με το interasfalisi.gr  αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου 1΄λεπτό. Επιλέξτε προσεκτικά τις καλύψεις σας. Δείτε στις σελίδες πώλησης αυτοκινήτων (car.gr – xe.gr) ποια είναι περίπου η εμπορική του αξία αυτή τη στιγμή. Μελετήστε προσεκτικά τις καλύψεις που έχετε στο συμβόλαιό σας. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιες είναι σημαντικές για εσάς. Για παράδειγμα, μία πολύ χρήσιμη κάλυψη λόγω του μεγάλου αριθμού των ανασφάλιστων οχημάτων είναι η “κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα”. Όσον αφορά τα παλαιότερα οχήματα, ίσως χρειαστεί να μειώσετε τις προαιρετικές καλύψεις. Περισσότερες πληροφορίες για τις προαιρετικές καλύψεις μπορείτε να δείτε δείτε εδώ.

Βασικές Συμβουλές για Φθηνά Ασφάλιστρα

1.Σύγκριση τιμών σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Επωφεληθείτε από τον ανταγωνισμό και δείτε εάν μπορείτε να βρείτε πιο οικονομική ασφάλεια κάνοντας έρευνα αγοράς! Το ξέρετε ότι με την σύγκριση τιμών, η διαφορά που μπορεί να προκύψει είναι έως 37% για ένα ασφαλιστήριο με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις; Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε ασφαλιστική εταιρεία έχει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική και στοχεύει σε διαφορετικό προφίλ πελάτη από μία άλλη.

2. Επιλέξτε προσεκτικά τις καλύψεις σας.

Μελετήστε προσεκτικά τις καλύψεις που έχετε στο συμβόλαιό σας . Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ποιες είναι σημαντικές για εσάς. Για παράδειγμα, μία πολύ χρήσιμη κάλυψη λόγω του μεγάλου αριθμού των ανασφάλιστων οχημάτων είναι η “κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα”. Επίσης, εάν το όχημά σας είναι καινούριο, πιθανότατα δε χρειάζεστε την κάλυψη οδικής βοήθειας γιατί τις περισσότερες φορές την παρέχει η αντιπροσωπεία για έως και 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς. Όσον αφορά τα παλαιότερα οχήματα, ίσως χρειαστεί να μειώσετε τις προαιρετικές καλύψεις.

3. Επιλέξτε την καλύτερη απαλλαγή για εσάς.

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν κλίμακες απαλλαγής όσον αφορά την κάλυψη πυρός/κλοπής και την κάλυψη μικτής. Μεγαλύτερη απαλλαγή σημαίνει χαμηλότερο ασφάλιστρο! Για παράδειγμα, η αύξηση της απαλλαγής κατά 200€ για ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 10.000€ μπορεί να επιφέρει μείωση του ασφαλίστρου κατά 20€ ή και παραπάνω. Συμβουλευτείτε μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την απαλλαγή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

4.Δείτε εάν δικαιούστε ειδική έκπτωση ασφαλίστρων.

Δείτε εάν εμπίπτετε σε μία τις κατηγορίες που δικαιούνται έκπτωση (ένστολοι, άνεργοι, δημόσιοι υπάλληλοι αγρότες κ.λπ.). Κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις που φτάνουν έως και 25% για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες.

Επιλέξτε Ετήσια διάρκεια συμβολαίου. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση που φτάνει μέχρι και 25% για ετήσιας διάρκειας συμβόλαια.

Βρες την καλύτερη προσφορά Ασφάλισης σε 1΄ λεπτό

Call Now Button