Καλέστε μας στο
210 575 6600

Menu

Ασφάλειες Υγείας

Οδηγός Ασφάλισης Νοσοκομειακού Προγράμματος.

 

Δημιουργήσαμε ένα οδηγό για Ασφάλειες Υγείας – Νοσοκομειακά Προγράμματα για να μπορέσετε μέσα από αυτόν να κατανοήσετε καλύτερα ορισμένες ασφαλιστικές έννοιες.

Νοσοκομειακά Προγράμματα - Τι καλύπτουν?

Τα νοσοκομειακά προγράμματα ασφάλισης υγείας, μας εξασφαλίζουν άμεση πρόσβαση στην δευτεροβάθμια περίθαλψη στις ιδιωτικές κλινικές στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό δίχως να μας απασχολεί το κόστος νοσηλείας μέχρι των ορίων που αναφέρονται στο συμβόλαιο μας. Δηλαδή καλύπτουν όλα τα έξοδα που θα προκύψουν σε περίπτωση νοσηλείας μας σε κάποια κλινική. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ορισμένα από τα έξοδα:

• Έξοδα Δωματίου και τροφής στην κλινική (Ανάλογα με τις ανάγκες μου μπορώ να εξασφαλίσω από τρίκλινο μέχρι σουίτα).

• Έξοδα Νοσηλείας χωρίς διανυκτέρευση • Έξοδα Εντατικής.

• Αμοιβές Χειρουργού & Αναισθιολόγου.

• Έξοδα προ και μετά νοσηλείας (τι εξετάσεις ήταν απαραίτητες πριν από μία εγχείρηση για παράδειγμα και τι θα χρειαστεί να κάνω μετά για να παρακολουθήσω την πορεία της επέμβασης).

• Αποκλειστική Νοσοκόμα.

• Χημειοθεραπείες & Ακτινοθεραπείες.

• Φυσικοθεραπείες.

• Φάρμακα και υλικά νοσηλείας.

• Έξοδα για συνοδό ανηλίκου ή νοσοκόμα.

• Κάλυψη επείγουσας μεταφοράς και αερομεταφοράς.

• Δαπάνες αγοράς πρόσθετων μελών (πχ χεριού, ποδιού, μοσχεύματος κερατοειδούς, βαλβίδας καρδιάς).

Πως κάνω Ασφάλεια Υγείας - Νοσοκομειακό Πρόγραμμα ?

Μεγάλη σημασία για την επιλογή του Νοσοκομειακού Προγράμματος που θα επιλέξουμε είναι να κατανοήσουμε τον τρόπο που λειτουργεί. Ο υποψήφιος Ασφαλισμένος για ένα Νοσοκομειακό Πρόγραμμα συμπληρώνει την αίτηση ασφάλισης και υποβάλει τα απαραίτητα έγγραφα (βιβλιάριο υγείας, αστυνομική ταυτότητα) στην ασφαλιστική εταιρεία. Από την στιγμή που θα πληρωθούν τα ασφάλιστρα του συμβολαίου είναι καλυμμένος σύμφωνα με τους όρους και τις αναμονές του κάθε προγράμματος.

Πως λειτουργούν τα Νοσοκομειακά Προγράμματα ?

Ανάλογα το Νοσοκομειακό Πρόγραμμα που έχουμε επιλέξει καθορίζεται ο τρόπος λειτουργίας του. Υπάρχουν Προγράμματα που λειτουργούν με συμβεβλημένα νοσοκομεία ΑΥΣΤΗΡΑ, άλλα που καλύπτουν τα έξοδα νοσηλείας πληρώνοντας απευθείας η Ασφαλιστική εταιρεία το νοσοκομείο και υπάρχουν προγράμματα που λειτουργούν έξω απολογιστικά. Σε περίπτωση που χρειαστείτε νοσηλεία καλείτε την ασφαλιστική σας εταιρεία και το συντονιστικό κέντρο σας καθοδηγεί ανάλογα.

Κόστος Ασφαλίστρων Ασφάλισης Υγείας.

Το κόστος ιδιωτικής νοσοκομειακής ασφάλισης είναι ανάλογο με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε ασφαλιζόμενου. Σε περίπτωση που υπάρχει δημόσια ή ομαδική ασφάλιση, μπορούν να λειτουργήσουν συνδυαστικά με αυτήν μειώνοντας σημαντικά το κόστος ασφάλισης. Υπάρχει μια κατηγορία προγραμμάτων που λειτουργούν με συγκεκριμένες κλινικές ιατρικών ομίλων. Τα προγράμματα αυτά είναι αρκετά οικονομικά τα ασφάλιστρα τους και προσιτά σε όλους. Τέλος υπάρχουν και τα οικογενειακά προγράμματα για Ασφάλειες Υγείας τα οποία προσφέρουν μια σημαντική έκπτωση στα ασφάλιστρα σας.

 

Για να βρείτε το πρόγραμμα που θα καλύψει τις ανάγκες σας συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ή καλέστε μας στο 210 57 56 600 για να κλείσουμε ένα ραντεβού συνάντησης. Ασφαλιστικός σύμβουλος του Interasfalisi θα σχεδιάσει μαζί σας το πρόγραμμα Ασφάλειας Υγείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Call Now Button