Καλέστε μας στο
210 575 6600

Menu

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Συνεργαζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες

Μέσα από αυτή την ενότητα θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε με λίγα λόγια για μερικές από τις ασφαλιστικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε.

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Ασφαλιστική

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ιδρύθηκε το 1970 από μία ομάδα κορυφαίων οικονομικών παραγόντων, σε συνεργασία με την παγκοσμίως γνωστή Τράπεζα AMERICAN EXPRESS.  Από την αρχή της εισόδου της στην Ασφαλιστική αγορά, η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ απέκτησε μία δυναμική παρουσία, στηριζόμενη στην άριστη οργάνωση και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της. Είναι συνδεδεμένη με μόνιμες αντασφαλιστικές συμβάσεις με πρώτης σειράς αντασφαλιστικές εταιρίες, διεθνούς κύρους και κορυφαίας οικονομικής επιφάνειας, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 15 μεγαλύτερες του κόσμου και ασκεί όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων. (δείτε περισσότερα)

AIG Ασφαλιστική

Η American International Group Inc. (AIG) είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1919. Σήμερα παρέχει Γενικές Ασφαλίσεις, Προϊόντα Ζωής και Συνταξιοδότησης, Ασφάλιση Ενυπόθηκων Δανείων και άλλες χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες σε πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες και δικαιοδοσίες. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες να προστατέψουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Να τους παρέχουν τα μέσα να διαχειριστούν ενδεχόμενους κινδύνους και να καλύψουν τις συνταξιοδοτικές τους ανάγκες. Η AIG είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Τόκυο.  (δείτε περισσότερα)

ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική

Το 1997 πραγματοποιείται συγχώνευση όλων των ασφαλιστικών εταιριών του ομίλου της Εθνικής τράπεζας της Ελλάδος (ΑΣΤΗΡ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, ΕΤΕΒΑ). Δημιουργώντας έναν ισχυρό ασφαλιστικό όμιλο ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και να ανταγωνιστεί τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της Ευρώπης. Σήμερα η Εθνική είναι πλέον πανέτοιμη να οδηγήσει την ασφαλιστική αγορά. Στόχος της, είναι ο  21ος αιώνας να βρει την εταιρία οργανωμένη με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και πληροφοριακά συστήματα. Μια οργάνωση που αφενός να ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες  ανάγκες και αφετέρου να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση της πελατοκεντρικής πολιτικής. (δείτε περισσότερα)

ERB EUROLIFE Ασφαλιστική

Η ERB Eurolife Ασφαλιστική είναι με την ολοκλήρωση στις 04/08/2016 της διαδικασίας έγκρισης της μεταβίβασης του 80% των μετοχών του Ομίλου Eurolife ERB από την Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε. (“Eurobank”) στο διεθνή επενδυτικό Όμιλο Faifax Financial Holdings S.A (“Όμιλος Fairfax”) και την εταιρεία διαχείρισης συντάξεων OMERS Administration Corporation (“OMERS”). Η ERB Eurolife Ασφαλιστική σχεδιάζει διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Μετράει ήδη πάνω από 10 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας. Στο διάστημα αυτό έχει δημιουργήσει πρωτοποριακά και ευέλικτα προϊόντα, που διαμόρφωσαν μια νέα πραγματικότητα στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων. (δείτε περισσότερα)

EUROINS INSURANCE GROUP (EIG)

Η EUROINS INSURANCE GROUP (EIG) είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος ασφαλιστικός Όμιλος στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επικεντρώνοντας τις δραστηριότητες του στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και τα Σκόπια έχοντας επιτυχώς επεκταθεί σε αγορές όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Ουκρανία. Επιπλέον, η Εταιρεία κατέχει σημαντική θέση σε χώρες όπως η Σερβία και η Τουρκία (μέσω θυγατρικών) όπως επίσης στην Τσέχικη Δημοκρατία, τη Σλοβακία και την Πολωνία (μέσω της άμεσης πρόσβασης βασισμένης στην ελευθερία της ενιαίας Αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η EUROINS INSURANCE GROUP (EIG) είναι μέλος του Ομίλου EUROHOLD. (δείτε περισσότερα)

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΜΙΝΕΤΤΑ)

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας . Διανύει ήδη την 6η δεκαετία γόνιμης δραστηριότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ έχει τεράστια εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, χωρίς να υστερεί και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα. Τα τελευταία δε χρόνια, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής και Υγεία. Σήμερα, οι μέτοχοι της Εταιρείας, οι οικογένειες Θεοχαράκη και Μινέττα, έχοντας ενστερνιστεί τις αξίες, το όραμα και τους στόχους του ιδρυτή της διασφαλίζουν με τον ίδιο ζήλο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της. (δείτε περισσότερα)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Ασφαλιστική

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι μια πλήρης ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη. Έχει δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, ενώ παράλληλα επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Η Εταιρία διατηρεί ένα Δίκτυο Πωλήσεων 3.100 συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίοι εξυπηρετούν περισσότερους από 285.000 ευχαριστημένους πελάτες. (δείτε περισσότερα)

GENERALI Ασφαλιστική

Η Generali έχει μια μοναδική εμπειρία από μια τεράστια ιστορική διαδρομή στα ασφαλιστικά δρώμενα.
Στη διάρκεια μιας πορείας 120 ετών στην ελληνική αγορά αρκετά γεγονότα απέδειξαν τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της.
Συνεχίζει όμως πάντοτε να παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις καθημερινές εξελίξεις στην ελληνική και τη διεθνή ασφαλιστική αγορά. Προχωρεί διαρκώς σε διεύρυνση των προτάσεών της, όπως και στην αναδιάρθρωση αυτών που ήδη υπάρχουν. (δείτε περισσότερα)

GROUPAMA Φοίνιξ Ασφαλιστική

Ο Όμιλος Groupama συνδυάζει ασφαλιστικές, τραπεζικές και χρηματοοικονομικές δραστηριότητες σε 12 χώρες.  Στηριζόμενος σε πολυδιάστατα δίκτυα διανομής για την εξυπηρέτηση των 13 εκατομμυρίων πελατών του.

Από το 2007, η Groupama Ασφαλιστική ανήκει στον διεθνή ασφαλιστικό και τραπεζικό Όμιλο Groupama. Ο Όμιλος Groupama που ιδρύθηκε το 1900 στη Γαλλία, στάθηκε ακλόνητος συνεργάτης σε όλες τις κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές των τελευταίων 115 ετών. Παραμένοντας προσηλωμένος σε αρχές όπως οι ανθρώπινες σχέσεις, η υπευθυνότητα και η αλληλεγγύη. (δείτε περισσότερα)

INTERAMERICAN Ασφαλιστική

Ιδρύθηκε το 1969 και  πρωταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά. Το όνομά της είναι ταυτόσημο με την ιδέα της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας. 1η  σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και 2η επί συνόλου αγοράς δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης. Στη Ζωή, στην Υγεία, στην προστασία της περιουσίας, στις υπηρεσίες Βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας. Διαθέτει σήμερα πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως τα προγράμματα υγείας Medisystem, το σύστημα επένδυσης Capital, τις εξαιρετικές καλύψεις στο χώρο της Βοηθείας κ.λπ. Αποτελεί τη μοναδική ασφαλιστική εταιρεία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας. (δείτε περισσότερα)

INTERLIFE Ασφαλιστική

Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση. Τα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο 4.500 m² στο 14ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου στη Θέρμη. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η πορεία της Εταιρίας υπήρξε κερδοφόρα από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της. Με κάθετη ανάπτυξη και επιτυχή υλοποίηση των εκάστοτε στόχων της. Η θετική εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της Εταιρίας, με επιτυχημένες επενδύσεις σε ακίνητα και χρεόγραφα σε συνδυασμό με το σωστό management συνέβαλαν στην εδραίωσή της στον ασφαλιστικό χώρο. (δείτε περισσότερα)

INTERASCO Ασφαλιστική

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά από το 1890 όταν ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη η προκάτοχος της Interasco. Η συνεχής και συνεπής παρουσία της εταιρείας στη διάρκεια των 125 χρόνων στην ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία, την καταξιώνουν στη συνείδηση της αγοράς και της πολιτείας, ως εταιρείας κύρους και αξιοπιστίας. Τον Αύγουστο του 2006 ιδρύεται η Interasco A.E.Γ.Α. ως θυγατρική της εταιρείας Harel Insurance Investments and Financial Services. (δείτε περισσότερα)

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ασφαλιστική

Ο όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κατέχει κορυφαία θέση στον ασφαλιστικό και ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Με τις δραστηριότητές του να διευρύνονται και να επεκτείνονται συνεχώς οι εταιρείες του ομίλου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Όραμά μας είναι η δημιουργία επιπλέον αξίας για τον Πελάτη μας, τον Συνεργάτη μας και το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ομίλου. (δείτε περισσότερα)

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ Ασφαλιστική

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική είναι μια κορυφαία συνεταιριστική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών. Παρέχει ασφαλιστικές καλύψεις, με περισσότερα από  80 Εκατομμύρια Ευρώ σε περιουσιακά στοιχεία. Μέσα σε δύο βασικούς τομείς δραστηριότητας, ασφάλιση ζωής και γενικών κλάδων, απασχολούμε 90 εργαζομένους. Το εμπορικό μας δίκτυο υποστηρίζεται από 850 εξουσιοδοτημένους ασφαλιστικούς συμβούλους, ασφαλιστικούς πράκτορες και διαμεσολαβητές με πιο έντονη δραστηριότητα εκείνη των  Συνεταιριστικών Ενώσεων και των Συνεταιριστικών  Τραπεζών. (δείτε περισσότερα)

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ Ασφαλιστική

Η Υδρόγειος είναι ένας από τους δυναμικότερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους ελληνικούς ασφαλιστικούς ομίλους με ηγετική θέση στον κλάδο των Γενικών Ασφαλειών. Με ισχυρή παρουσία  στην ελληνική αγορά, η εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των 5 πρώτων εταιρειών στην κατηγορία αυτή. Από το 2002 έχουμε αποκτήσει δυναμική παρουσία και στην αγορά της Κύπρου. Με την ίδρυση της θυγατρικής μας Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία Κύπρου. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Λειτουργώντας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και, κυρίως, διατηρώντας ένα ανθρώπινο πρόσωπο, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας με τους πελάτες, συνεργάτες και εργαζομένους μας.(δείτε περισσότερα)

Call Now Button