Καλέστε μας στο
210 575 6600

Menu

Online Ασφάλιση Οχημάτων

 

Online Ασφάλιση, Αυτοκινήτου, Μηχανής, Φορτηγού, Ταξί.

 

online ασφάλιση, ασφάλιση αυτοκινήτου, ασφάλιση μηχανής, ασφάλιση φορτηγού, ασφάλιση ταξί,

Τα οφέλη από την online ασφάλιση είναι αρκετά. Μπορείτε να έχετε οικονομικά ασφάλιστρα, εύκολη σύγκριση πολλών ασφαλιστικών εταιριών ταυτόχρονα και την ευκολία της χρήσης του υπολογιστή σας. Σίγουρα όμως η δημιουργία ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου χρειάζεται και τις κατάλληλες γνώσεις. Γνώσεις που πολλές φορές δεν είναι δυνατόν να μεταφερθούν σε κάποιον μέσα από μία σελίδα. Για το λόγο αυτό το interasfalisi.gr θα προσπαθήσει να σας εξηγήσει μερικές βασικές έννοιες. Αγοράζοντας την ασφάλεια σας από εμάς θα έχετε την υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας που σε μερικές περιπτώσεις ο ανθρώπινος παράγοντας δε μπορεί να αντικατασταθεί πλήρως από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πάρε Προσφορά Ασφάλισης

Η επιλογή να επιλέξετε την ασφάλιση σας με το interasfalisi.gr σας προσφέρει έναν συνδυασμό από πλεονεκτήματα. Με τον συνδυασμό αυτό θα μπορείτε να έχετε :

  1. Την ευκολία του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.
  2. Μέσα σε 1′ λεπτό σύγκριση του μεγαλύτερου κομματιού της ασφαλιστικής αγοράς.
  3. Να επιτύχετε τα Φθηνότερα Ασφάλιστρα της Αγοράς από ειδικά εκπτωτικά πακέτα ασφάλισης.
  4. Την υποστήριξη ενός άρτια εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού σε περίπτωση που χρειαστείτε τη βοήθεια μας αν εμπλακείτε σε ατύχημα.
  5. Την ταχύτητα της εξυπηρέτησης σας στη εύρεση του καταλληλότερου πακέτου ασφάλισης για εσάς.
  6. ΚΑΙ το σημαντικότερο τον Ασφαλιστή δίπλα σας !!!

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ασφαλίσω το όχημα μου online?

Στο interasfalisi.gr ο χρόνος που απαιτείτε για να βρείτε το πακέτο ασφάλισης που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες δε ξεπερνά το 1΄λεπτό.

Από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την κατάθεση των ασφαλίστρων σας ο χρόνος που θα χρειαστεί για να παραλάβετε το συμβόλαιο σας στο email σας δε ξεπερνά τα 5΄λεπτά.

Παρ όλη την ευκολία όμως που μπορεί να σας προσφέρει μια online ασφάλιση οι προσωπική γνωριμία είναι αυτή που δίνει την πραγματική δύναμη στην ασφάλιση. Το ασφαλιστικό μας γραφείο λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου Κυριακής και λοιπών αργιών από τις 09:00 – 19:00. Βρισκόμαστε στο Περιστέρι Κουντουριώτου 22 Αθήνα τκ.12132 δίπλα στη στάση του Μετρό Αγ. Αντώνιος δείτε εδώ. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να μας γνωρίσετε από κοντά και να συζητήσουμε όλες σας τις ασφαλιστικές ανάγκες.

Call Now Button